OM MIG

OM MIG

Jeg hedder Peter og har siden min ungdom interesseret mig for cykelmekanik og ikke mindst i, at få cyklen til at virke igen, når den ikke virkede!

I min fritid har jeg blandt andet været lærling hos Hadbjergs lokale cykelsmed PedalPedersen, som nu er gået på efterløn.

Til daglig har jeg mit faste arbejde på Østervangsskolen i Hadsten.

I min fritid vil jeg gerne hjælpe dig med at reparere og vedligeholde din og din families cykler. Hvis du har brug for en ny cykel, har jeg kvalitetscykler til salg.

For at støtte ideen om en bæredygtig grøn fremtid, vil jeg gå langt for at få din cykel til at fungere og ikke bare smide ud. Derfor svarer mine priser på reservedele til net-butikkernes, så du kan få repareret til billige penge.

LOGO

Mennesket har altid søgt nye veje. De første hjul, man kender til i Danmark, stammer helt tilbage fra bronzealderen. Alle kender Solvognen. Jeg har valgt Solvognen som logo, da det at køre på noget, altid har været forbundet med en luksus og har tillige udvidet den personlige aktionsradius.

Solen blev fragtet på Solvognen. Vi fragter os selv. Vi nyder vores frihed, når vi sætter os på sadlen og kører ud i verden med vinden i håret, duftene i næsen og solen over os, imens vi mærker friheden til at lege, handle, hente, tage på opdagelse, sanse eller konkurrere mod os selv eller andre ….. God tur

ERHVERVSSPONSOR FOR

TAK FOR DIN STØTTE. DU OG JEG HAR SIDEN 2018 SIKRET

RED BARNET: 10.000 kr.

PLANTEDE TRÆER: 300 stk.